Det er fedt at være leder, der er et godt ledersammenhold i Vinderslev spejdergruppe, kom og vær med

Vi er i øjeblikket 2 ulveledere, men kun 1 spejderleder, så derfor mangler vi spejderledere!

At være leder giver dig et fantastisk sammenhold både ledere imellem, men også spejder og leder imellem.
Du får prøvet nye grænser og møder en masse spændende mennesker. Du bliver rig på opevelser sammen med spejdere og andre ledere. Du får lov at give en masse, men du modtager mindst lige så meget igen!

Ud over ledere har vi også et rigtig godt grupperåd, som blandt andet sørger for vores regnskab, hjælper til ved arrangementer, samler trådene og altid står bag lederne i deres arbejde.
Grupperådet er Windir-spejdernes bestyrelse. Grupperådet består af en flok forældrerepræsentanter, ulve- og spejderlederne, gruppelederen samt kassereren.

Der er ingen specielle krav til det enkelte grupperådsmedlem udover, man skal være villig til at gøre en aktiv indsats rent praktisk (lederne tager sig af selve det spejdermæssige), samt at man deltager aktivt i debatten om det lokale spejderarbejde på grupperådsmøderne.
I 2011 har grupperådet været ekstra aktive, og vi har stået for det praktiske ved Nytårsparaden, Gruppeturen, loppemarkedet på Mausing Marked, Høstmarkedet på Mausing Mølle samt Juleafslutningen.

Normaltvis holder vi ca. 6 grupperådsmøder pr. år ( á ca. 2 timer i Spejderhuset).
Vi aftaler hvem, der gør hvad på grupperådsmøderne og hjælper hinanden med gøremålene.
Er du interesseret i at høre mere om arbejdet, er du meget velkommen til at kontakte grupperådsformanden eller læse mere på KFUM-spejderne/spejdernet (søg på grupperåd). Her er der også altid plads til flere, da det kun er godt med noget fornyelse og nye ideer ind imellem, og ikke mindst nye kræfter!

Har du lyst til at være leder eller være med i grupperådet hos Windir, eller har du lyst til at prøve det, kontakt os da venligst enten pr. mail eller telefon, så finder vi helt sikkert ud af det.


Webdesign af Louise Jacobsen